31 Aralık 2014 Çarşamba

31 aralık Milli piyango çekiliş sonuçları Sıralı tam liste

Milli Piyango çekilişlerinin sonuçlanmasına saatler kaldı. 23:59 da büyük ikramiye kazanan bilet açıklanacak. Ve belkide 1 ocak 2015 günü Türkiye de 4 kişi milyoner olarak uyanacak. Milli piyango Genel Müdürlüğünce düzenlenen, “2015 Yılbaşı Özel Çekilişi” başladı. Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda yapılan gündüz bölümü çekilişlerinde amorti ikramiyeleri hariç olmak üzere 1 milyon liranın altında ikramiye kazanan numaralar belirleniyor.

Noter huzurunda yapılan gündüz bölümü çekilişini vatandaşlar da izleyebiliyor, ancak basın yayın organlarının görüntü ve fotoğraf almasına izin verilmiyor. Öte yandan, 1 milyon lira ve üzerindeki ikramiyeler ile amorti çekilişleri ise saat 20.00'den itibaren Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda gerçekleştirilecek. İsteyen basın-yayın organları, çekilişlerin akşam yapılacak bölümünde salondan ses ve görüntü alabilecek, canlı yayın yapabilecek.
SONUÇLAR Deneme tahtasında
2014 bitip 2015 başlarken, yeni yıl heyecanı Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi ile daha da artıyor. 50 milyon lira büyük ödüllü Milli Piyango çekilişi sonuçlarını anı anına milli piyango sonuçları linkinden takip edebilirsiniz. Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları çekilişlerden sonra burada olacak. Bizi izlemeye devam edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder