9 Nisan 2011 Cumartesi

r10ramsessseohocasi

Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi

crysis 2

Crysis 2 bir çok tartışmaya sebep oldu. En önemliside Aralık 2010 da çıkması beklenirken ertelenmesi oldu. Ve sonunda büyük gün geldi çattı. Amerikadan sonra Bu gün 25 mart 2011 Cuma itibariyle Türkiyede raflardaki yerini aldı. ortalama Satış fiyatları değişkenlik göstermesine karşın bir Dünya piyasalarına gçre en ucuz Türkiyede olacağının garantisi Bizzat Cevat yerli tarafından duyurulmuştu.



Dünyalar savaşı başlıyor!
Farcry ile oyun dünyasına bomba gibi düşen Crytek başında üç Türk kardeşin bulunduğu Almanya menşeli bir firma. Kendilerinin ülkemizdeki esas macerası ise 2007 yılında satışa sunulan Crysis ile başladı. Harika grafikleri, gerçekçi fizik modellemeleri ve Hollywood filmlerine taş çıkartan konusu ile birçok oyuncunun beğenisini kazanan Crysis, tamamen Türkçe olarak satışa sunulmasıyla ülkemiz oyuncuları için yeni bir dönemin kapılarını açmıştı. İlk oyunun dünya genelinde büyük bir satış başarısına imza atmasının ardından Crytek devam oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. Firmanın geliştirdiği yeni oyun motorunu kullanan Crysis 2, hikaye olarak ise ilk oyunun kaldığı yerden devam ediyor.



windows 8

Ana SayfaForumKategorilerkonusuzlar Microsoft Windows 8 Microsoft Windows 8 Paylaş
Yayınlanma: 11-02-25 Super User tarafından yazıldı.

Windows 8 diye dillendirmeye başladık. Fakat bu microsoftun resmi olarak duyurduğu bir isim değil. Çalışmalarını yürüttüğü bir gerçek ama gerçek ismi 8 mi olacak yoksa başka bir isimmi bulunacak bilemiyoruz. Ama söylentiler genel olarak windows 8 demekte. Fakat kod adı Midori olan bir çalışmada sessiz sedasız sürdürülüyor. Zukona isimli kullanıcının internete sunduğu resimler bir hayli gerçekçi durmakda. Zaten şundan eminiz ki Microsoft windows 8 i çalışır vaziyette tam anlamıyla işletim sistemi sayılamıyacak durumda olan sistemi bir takım kullanıcılara test ettiriyor. Daha sonra beta testerlara sıra gelecek, sonra alpha sürümü yayınlanıcak ve böylece bizlerde erişebileceğiz. Windows 8 ile ilgili bilinenleri makalemizde bir araya getirmeye çalıştık.



Windows 8 ile nelerin değişmesini bekliyoruz ?

Linux 20 Yaşında

Bir çoğumuzun varlığından bile bi haber olduğu Linux 20 yaşına bastı. İşletim sistemi dünyasına Windows egemen gibi gözüksede aslında gerçekler daha farklı. Masa üstü bilgisayarınızda her ne kadar windows yüklü olsada cep telefonu, uydu alıcısı gibi nice cihazlar linux a emanetler.

Çarşamba günü 20. yaşını kutlayan Linux, bunu birkaç ay sürecek kutlamalarla, etkinliklerle ve bazı duyurularla kutlayacak.

Linus Torvalds tarafından 1991'de yayınlanan Linux, bilgisayar dünyasında birçok alanda sessizce kullanılıyor ve bilişimin vazgeçilmez bir parçası durumunda.

Linux için hazırlanan bu 20. yıldönümü web sitesinde ise önümüzdeki aylarda planlanan, içinde yarışmaların ve burslu eğitimlerin de bulunduğu etkinliklere yer veriliyor. Sitedeki etkinliklerden biri de Linux hayranı kullanıcıların kendi videolarını kaydettiği ve siteye gönderdiği yarışma.

Linux'un son 20 yılda bilişim, iş ve kültür üzerindeki etkisini konu alan bu videolar, ilk kez bizzat Torvalds tarafından incelenecek. Kazananlar ise Kuzey Amerika'da ve Avrupa'da gerçekleştirilen LinuxCon'a, SXSW 2012'ye veya LA Film Festivaline katılabilecek.
Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi

Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi

Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi

Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi ramsess hocanın başlattığı bir seo yarışmasındaki kelime grubu.

Bu Yarışmaya Zırıltı.com olarak katılmıyoruz. Fakat tamamen özgün bir şekilde yarışmaya katılan diğer siteleri geçebilecekmiyiz yoksa listeye hiç giremiyecekmiyiz deniyeceğiz. kelime Grububunun "Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi" olduğunu belirtmiştik. Öncelikle yarışma detaylarını biraz inceliyelim.

Yarışma Kelimesi: Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi

Yarışma Kontrol Linki: http://goo.gl/SQVDx



Makalelerinizde geçirmeniz gereken anahtar kelimeler 3 farklı grupta toplanmıştır. Herkes kendisine mail olarak gönderilen gruptaki linkleri eklemelidir. Mail kendisine ulaşmayan yarışmacılar lütfen r10 kullanıcı adıyla birlikte ramsessseoyarisma [at] gmail.com adresiyle iletişime geçsinler.
- Yanlış bir link grubunu ekleyenler,
- Linklerini doğru bir biçimde 5 gün içerisinde eklememiş yarışmacılar kesinlikle yarışma dışı kalacaktır.


SeoHocasi ile birlikte organize ettiğimiz ödüllü SEO yarışmasını 21.03.2011 tarihinde başlayacaktır.

Yarışma makaleler ve tanıtım yazıları üzerinden yapılacak olup, ödül dağılımı aşağıdaki gibi yapılacaktır.

1- 750 TL
2- 300 TL
3- 150 TL
4- 100 TL
5- 50 TL
6 - İmzalı "Uzmanından SEO" Kitabi
7- 1 Yıllık Silver Üyelik
8. 9. ve 10 'ya da teselli ödülü olarak 1 yıllık *com, *net ya da *org Domain.

TOPLAM ÖDÜL = 1435 TL

Yarışmaya katılmak isteyenlerin öncelik bu formu doldurmaları gerekmektedir. Formu doldurmayan arkadaşların sonuçları kesinlikle geçersiz sayılacaktır. Kontrol linki ve hedef kelime grubu yarışma başlangıç saatinde buradan duyurulacaktır.

Yarışma Şartları:


Alıntı:
1-Yarışmaya istediğiniz kadar siteniz ile katılım gösterebilirsiniz. Bir kişi birden fazla ödül de alabilir.

2-Vereceğimiz kelime grubunda 30 günün sonunda ilk 10 yarışmacı yukarıda belirtilmiş olan ödülleri almaya hak kazanacaktır.

3-Yarışmaya katılacak arkadaşlara hedef kelime grubu iletişim adresi olarak bildirdikleri e-posta adresine bildirilecektir.

4-Makalelerinizde bizim vereceğimiz 3 adet link yer almak zorundadır.

5-Yarışmaya sadece altsayfalar katılabilir.. (Subdomain, domain, altklasör vs ile katılamazsınız..)

6-Yarışmaya ücretsiz blog servislerinden(blogspot, blogcu vs..) ve komünite bloglardan(pilli gibi yerlerden yazı yayınlayarak) açılan siteler katılamaz..

7-Yarışmaya katılan kişiler sitelerindeki yazıyı izinsiz kaldıramaz. İzinsiz kaldıran kişilere -trade kullanma hakkımız saklıdır, ayrıca yazıları kaldıran kişiler bir sonraki yarışmaya katılım gösteremez.

8-Yarışma başlangıç tarihi: 21 Mart 2011 saat: 12:00

9-Yarışma 21 Nisan 2011 saat 22:00.

10-Yarışma ödülleri yarışma bitiş tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde verilecektir.

11-Yazı içerisindeki linkler dofollow olmak zorundadır.. Otomatik nofollow yapan arkadaşlar lütfen bu duruma dikkat etsin.

12-Yarışmaya katılan tüm arkadaşlar yarışma şartlarını kabul etmiş sayılır.

13- Kontrol linki ve hedef kelime grubu yarışma başlangıç saatinde buradan duyurulacaktır.

14 - HACKLINK KESİNLİKLE YASAKTIR.

SIK SORULAN SORULAR BURADA YANITLANMIŞTIR. Lütfen kontrol etmeden soru sormayınız.

Yarışmaya katılan ya da katılmak isteyen arkadaşların bu konuyu sürekli takip etmesi gerekmektedir. Yarışmada her türlü değişikliği yapma hakkımız saklıdır.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA



Alıntı:
Yarışmaya katılan arkadaşların makalelerinde geçirmesi zorunlu olan 3 adet link yarışmacılara tarafımızdan verilecektir. Toplamda 5 farklı gruba 3 adet link oluşturulacaktır ve bu link grupları tarafımızdan eşit olarak dağıtılacaktır.

Her link grubunda aynı içerikten 3 farklı link bulunacaktır. Örneğin 1. link grubunda kraloyun.com varsa 2. link grubunda oyunskor.com olacaktır. Linkler kategori olarak aynı, hedef olarak farklı olacaktır.

Linkler kesinlikle yarışmanın rekabet ortamını bozmayacak şekilde dağıtılacaktır.

Yarışma yetkilileri : Ramsess - SeoHocasi - MuseMuse

Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi
keNgbgd


Neden bu kelime Grupları seçilmiş öncelikle onlara bir bakalım.

Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi Ehliyet sınav sonuçları Oturma grupları Altın hesapları Ehliyet sınav yerleri
Bellona koltuk takımları
Çeyrek altın fiyatı
Ehliyet Yataş oturma grupları güncel altın fiyatları Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi


Tabloda görüş olduğunuz gibi. Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi kelime gruplarına benzerlikler taşıyan kelimeler var ve çeşitli sitelere linklenmiş durumdalar. Buda bu kelimelerin o siteler için önemli olduğunu belirtmekte. Google da bizim sitemize geldiği zaman bu kelimeleri ve linkleri görecek. O kelimelerde örneğin ehliyet kelimesinin yönlendiği sitenin ehliyet kelimesine doğru bilgileri yansıttığını görecek ve o siteyi daha üst sıralara taşıyacak. Doğal olarak yarışmayı düzenleyen site sahipleri sitelernin değerini artırmış olacaklar. Ama çok ince brde çizgi var. Biz yarışmacılar Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi kelime grubunda değilde yukarıda tabloda belirttiğimiz şekliyle üst sıralara çıkmaya çalışırsak yada çıkarsak. Bu sefer bu siteler yukarı çıkmak yerine geriye düşecekler. Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi kelime grubunun seçilmeside bu sebepledir.



Zırıltı.com Ehliyet çeyrek altın oturma grupları r10ramsessseohocasi kelime grubunda ilk sayfaya çıkabilecekmi ?
Kelime grubunu parçalara ayırarak. Normalde Google ın bizden istediği gibi yapmaya çalışarak. Bunu deneyeceğiz. Google ın bizden istediği Bahsi geçen kelime yada kelime grubu hakkında en iyi ve en doğru bilgiyi vermemizdir.

Zırıltı ekibi olarak bizde bunu yapacağız. İşe öncelikle kelimeleri teker teker ele alarak başlıyacağız.