12 Eylül 2012 Çarşamba

Iphone 5 Lansman Canlı İzle

iphone 5 Lansman Canlı İzle stream izle, hangi kanalda ? direk izle, indirmeden izle, fix izle, iphone 5 tanımı ayın kaçında ? Nerede.

iphone 5 lansman
Kfix iphone 5










Etkinlik saati: 12 Eylül 20:00 (TSİ)
Daha önce neler çıkmıştı ? 

San Francisco’da düzenlenecek lansmanda milyonlarca hayranına tanıtılacak olan iphone 5'te ekran tarafında önemli değişiklik yapılarak, ekranın önceki modellere göre büyütüleceği tahmin ediliyor.
Şu ana kadar piyasaya sürülen bütün iPhone’ların ekranı 3.5 inçken, iphone 5'te bu ölçünün 4 inç olması bekleniyor.
Ayrıca dock bağlantısında yeniliklerin olacağı ve 9 pinlik bağlantının kullanılacağı da belirtiliyor.
Apple meraklıları kadar Wall Street de yeni iPhone’nun tanıtımını merakla bekliyor. Çünkü yeni modelin satışı, dünyanın en değerli şirketinin gelirini artırabilir. Bununla birlikte yeni model, kablosuz telefon operatörleri, tedarikçiler ve aksesuar satıcılarının da işlerini artırabilir.
iphone five


19:20: Etkinliğin başlamasına yaklaşık 40 dakika var. Apple sitesinde ortaya çıkan bir detay ise yeni iPhone'un adının gerçekten de "iPhone 5" olacağını gösteriyor gibi. Zira sitede "iPhone 5" şeklinde yapılan bir arama, adres satırında "iPhone 5" geçen bir sonuç döndürüyor:

19:40: Tim Cook'un sahneye çıkmasına sadece

20 dakika kaldı. Büyük bir değişiklik sunmayan iPhone 4S'in ardından iPhone 5'den beklenti oldukça yüksek ve heyecan giderek tırmanıyor.

19:48: Bugünkü etkinlikte iPhone 5'in yanında iOS 6'da resmen tanıtılacak. Bunun yanında, son söylentilere göre olasılığı düşük olsa da 7 inç'lik bir "iPad Mini"nin ve yeni bir iPod'un da tanıtılması bekleniyor. Tabi ki Apple'ın hepimizi şaşırtacak bir süprizle karşımıza çıkması da mümkün.

19:52: iPhone 5 ortaya çıkmadan hemen önce şimdiye kadar internete sızan fotoğraflara bakmak isterseniz, bu galerimizi tıklayabilirsiniz. iPhone 5'den beklenen özellikler için ise bu galerimize göz atabilirsiniz.

19:55: Herkes koltuklarındaki yerini aldı... Beklememiz gereken süre, artık sadece 5 dakika.

19:58: Apple, herkesten telefonlarını sessiz moda almasını istiyor.

20:00: Apple CEO'su Tim Cook sahneye çıktı ve misafirlerini selamladı: "Günaydın."

20:02: Cook, Barcelona'daki Apple mağazasından bahsediyor ve Apple mağazalarıyla ilgili bir video gösteriliyor.

20:03: "Mağazalarımız gezegendeki en iyi deneyimleri sunuyor. Cuma günü 13. ülkede mağazımızı açıyoruz. Geçen sene mağazalarımızda 83 milyon ziyaretçi ağırladık."

20:06: Sıra Mac'e geldi. Konu ise Mac OS X'in yeni sürümü Mountain Lion ve yeni MacBook Air.

20:07: Mac'lerin ABD'deki başarılı satışlarından bahseden Cook, şimdi de son çeyrekte 17 milyon iPad sattıklarını söylüyor. Cook'a göre bu herhangi bir PC üreticisinin tüm modellerinin toplamından fazla.

20:09: Cook'a göre iPad'in tabletler arasındaki internete bağlanma oranı, yüzde 91.

20:11: Cook, şimdi de App Store'un başarısından bahsediyor ve çeşitli rakamlar veriyor. Ortalama bir kullanıcı 100 uygulama kullanıyor.

20:13: Cook, "iPhone'u konuşmak için buradayım" diyor. "ilk iPhone ile işe başladık ve her yıl size yeni bir sürüm tanıtıyoruz. Her sene yeni bir aşama belirliyoruz."

20:16: Ve iPhone 5 göründü. Apple'ın yeni iPhone'u, aynı şimdiye kadar sızan iPhone 5'ler gibi görünüyor.

20:17: iPhone 5, "tamamen cam ve alüminyumdan" meydana geliyor ve iPhone 4S'den yüzde 18 daha ince. Retina ekranı ise 326 PPI piksel yoğunluğu sunuyor.

20:19: iPhone 5'in ekranı 4 inç boyutunda, yani beklendiği gibi 4S'inkinden daha büyük. Ekran çözünürlüğü 1136x640, ekran oranı ise 16:9.

20:20: iPhone 5'in elinize rahatlıkla sığabilecek şekilde tasarlandığını söylüyor, Apple.

20:22: iPhone 5'in yazılımının da güncellendiğini söyleyen Apple, simgelerde 5. sıranın göründüğünü söylüyor. Artık ekranda daha fazla e-posta, daha fazla takvim etkinliği görebiliyorsunuz.

20:27: "Tüm uygulamalar eskiden olduğu gibi çalışıyor."

20:28: Apple yeni ekranın "daha iyi göründüğünü" söylüyor. Bunun yanında dokunmatik sensörleri ekrana entegre edildiğinden iPhone 5'de "dünyanın en gelişmiş ekranı" kullanılmış bulunuyor. Böylece iPhone 5'in böyle bir ekranla geleceği söylentileri doğru çıkmış oldu.

20:29: Yeni iPhone, HSPA+, DC-HSDPA, ve her ne kadar çoğumuzu ilgilendirmese de LTE bağlantılarını destekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder