23 Ağustos 2010 Pazartesi

Ford Kuga

Ford kuga Yep yeni özellikleri ve süper Kampanyalarla Türkiye pazarına giriş yaptı. Özellikle potansiyel alıcıları cezbeden özelliği sınıfında en az yakıt tüketimine sahip olan araç. Dünyanın en pahalı benzini kullanan Türkiyeyi kalbinden vuran Ford kuga Sadece yakı tasarrufu ile değil. Performansı ve Asi görüşüylede Türk kullanıcıların kalbini fethetmeyi başarmış durumda. Peki ford kuga sadece peşin parası olanlaramı satılıcak tabiki hayır. Ford options sayesinde alternatif fiyat koşullarıyla kullanıcısına ulaşıcak. Neden sizinde Bir ford kuganız olmasın ki ?
Otomotiv dünyası hızla gelişmekte. Fordda bunun farkında olarak sadece yeni model araçlar çıkartmakla kalmıyor aynı zamanda yeni teknolojiler geliştiriyor. Ford birazda alanının dışına doğru çıkıyor arazi araçları üretmeye niyetli gibi görünen ford. Kugada bunu bariz bir şekilde belli etmekte. İlk bakışta 4x4 bir araç görünümü veren Ford kuga bıraksanız dağ tepe tırmanacakmış gibi asi bir görünümü var.




Akıllı 4x4 sistemine ve 2.0 L güçlü dizel motora sahip Ford Kuga, sınıfının en düşük yakıt tüketimini yeni PowerShift otomatik vites teknolojisiyle sunuyor. Sınıfının en düşük emisyon değerlerine sahip Çevreci Kuga, uygun fiyatlar ve yeni ödeme sistemi Ford Options sayesinde cazip koşullarla müşteriye ulaşacak.




Türkiye otomotiv sektörünün lider şirketi Ford Otosan, yeni PowerShift otomatik şanzıman teknolojisi ve cazip fiyatlarla satışa sunduğu 4x4’ü Kuga’yı Dalaman’da yaptığı bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı.

Kuga klasik otomatik şanzımanlara göre daha yumuşak vites geçişleri ile maksimum sürüş keyfi yaşatıyor. Benzer çift kavramalı otomatik vites sistemlerine göre daha fazla verim ve yakıt ekonomisi sağlayan PowerShift teknolojisi; yeni Euro5 140 PS’lik 2.0L dizel motorla birleştiğinde sürücüsüne geçişleri değil gücü hissettiriyor. 100 kilometrede ortalama 6.8 litre ile pazardaki diğer 2.0L dizel modellerle karşılaştırıldığında sınıfının en düşük yakıt tüketimine sahip olan Kuga Powershift 2.0L; 72.900 TL’den başlayan fiyatlarla tüketiciye sunuluyor.

Kuga’nın sınıf lideri yakıt ekonomisine sahip yeni PowerShift teknolojisiyle daha da konforlu hale geldiğini belirten Ford Otosan A.Ş. Genel Müdürü Nuri Otay; otomatik vitesin 4x4 segmentinde Kuga için çok önemli bir talep olduğunu ve bu talebi müthiş bir konfor sağlayan PowerShift ile karşıladıklarını belirtti. Otay ayrıca; 1992’den bu yana Avrupa’nın 9 ülkesinde yaklaşık 2 milyona yakın kişiyi Ford sahibi yapan Ford Options’ı Türkiye’de Kuga ile uygulamaya başladıklarını belirterek, “Bu yeni ödeme sistemiyle Ford Kuga’ya sahip olmak artık çok kolay olacak” dedi.

Ford Options: Sınıf Atlatan Ödeme Sistemi

Ford Otosan A.Ş. Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner ise aracı iki yeni donanım seviyesi ve Ford Options avantajlarıyla pazara sunduklarını belirtti. Özüner şu bilgileri verdi: “2008 yılının Şubat ayından bu yana 47 binden fazla müşteriyi araç sahibi yapan Ford Finans, şimdi de yepyeni bir ödeme sistemi olan Ford Options’la herkese Ford Kuga’ya sahip olma ayrıcalığı sunuyor. Ford Options geleneksel finansman yöntemlerinden farklı olarak tüketiciye ödemelerinde daha fazla esneklik sağlıyor. Yüzde 30 peşinat ve standart ödemede ayda 1.700 TL yerine 1.138 TL’den başlayan ödeme seçenekleriyle 24 ve 36 aylık vadeler yapılabiliyor. Ford Kuga’da uygulanacak bu yeni ödeme planıyla kullanılan kredi tutarının belli bir kısmı vade sonuna ertelenerek aylık ödemeler %30 - 40’a varan oranlarda düşürülüyor.”

Ford Options ile “Ömür boyu Ford” sahibi olmak mümkün olacak. Kullanıcı, vade sonunda kalan borcunu ödeyerek kredisini kapatabileceği gibi aracını yetkili satıcıda takas edip borcunu devredebilecek. Araçlarını takas eden kullanıcılar, elde ettikleri gelirle kredi borçlarını kapatıp, yeni araçları için kullanacakları kredinin ön ödemesini yapabilecek.

FordOption Kuga’yı takiben Cmax ve Mondeo’da da devreye alınacak olup, zaman içinde diğer ürünler içinde bir finansal çözüm haline getirilecek.


Kuga 72.900 TL’den başlayan fiyatlar ve yeni donanım seçenekleriyle satışta

Kuga 4x4; 72.900 TL’den başlayan çok avantajlı fiyatlarla; iki yeni donanım seviyesi ve bir opsiyon paketiyle müşterilerine çok cazip fırsatlar sunuyor.

Giriş seviyesi olan Titanium’da; ön ve arka park sensörleri, katlanabilen aynalar, yağmur sensörü, parçalı deri koltuklar, Sony müzik sistemi bulunuyor.

Opsiyonel olan Titanium X paketinde; Titanium donanımına ek olarak panoramik cam tavan, bi-xenon farlar, güneş ışınlarını yansıtan ısıtmalı ön camlar yer alıyor.

Selective ise; tüm bu özelliklere ilave olarak deri döşeme ve ısıtmalı ön koltukları da içeren full donanım seviyesini içeriyor.


Selim Erkek /Sürüş izlenimi

Ford Kuga’yı organizasyonun düzenlendiği Dalaman’dan Göcek’e kadar kullanma fırsatı buldum. Başarılı süspansiyon sistemiyle sarsıntısız yolculuklar sunan aracın konfor anlamında başarısız noktası ise koltuklarının olduğunu söylemeliyim.ESP ve Ford’un meşhur yol tutuşunun birleştiği Kuga birçok rakibinden daha iyi yol tutan bir araç haline gelmiş. Haldex akıllı 4 çeker sistemine sahip Kuga, hafif arazide de kendinden bekleneni veriyor. Yeni tanıtılan Powershift şanzıman, sarsıntısız vites geçişleri ile hem yakıt ekonomisi hem de zevkli bir sürüşe imkan tanıyor. Bu tarz çift kavramalı şanzımanların en verimlilerinden biri olan Powershift’in Kuga satışlarında ciddi bir artışa sebep olacağını düşünüyorum. Powershift’in göze çarpan tek dezavantajı ise iki vites birden düşürmesi gerektiği durumlarda bir miktar yavaş kalması.

Etiketler : Ücretsiz Blog ford kuga Blog motor , araç ses sistemleri, Free blog


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder